dimecres, 2 de novembre del 2011

Aire de setembre


Setembre ha sigut un mes intens, molt intens. Feia un temps que rumiava un canvi de coordenades, un canvi de residència per això de provar sort en altres latituds. I al capdavall aquesta idea primigènia ha pres cos i s'ha convertit en una determinació d'una dimensió encara incalculable.

Setembre no ha estat només el comiat d'un estiu memorable, sinó també d'una etapa que m'ha permés madurar a ritmes forçats. Ho veig ara més clar amb la perspectiva del temps. He viscut cinc anys determinants de la meua vida, que van dels 25 als 30, amb canvi de desena inclosa.

Durant aquest important lapsus temporal, he conegut tanta gent com llocs de treball. Així que l'adaptació a noves tessitures ha estat una constant, tant pel que fa a la vida privada com laboral. He experimentat els canvis poden ser esgotadors al temps que il·lusionants i espontanis.

Potser per aquest motiu, per la necessitat de viure en un món en moviment incessant, he decidit imprimir-li un nou aire a la vida. Així que setembre ha estat l'anunci d'un canvi. De dir-li a la gent -no a tota, vos tinc a la llista- amb qui he compartit grans moments que ha sigut una sort trobar-nos ara i ací, en un món que no deixa de moure's.